Verwijder filter Toepassen filter

op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Zonnebrillen

  • Hoogwaardige zonnebril voor 25,- inclusief glazen op sterkte
  • Binnen 3 dagen in huis, met 30 dagen bedenktermijn

Filters
Sort by:
Positie
Toon 80 artikelen/pagina
Bekijken 12 / 24 / 36 / 60 / 80
Sort by:
Positie
Filters
Sort by:
Positie
Toon 80 artikelen/pagina
Bekijken 12 / 24 / 36 / 60 / 80
Sort by:
Positie
Filters
Sort by:
Positie
Toon 80 artikelen/pagina
Bekijken 12 / 24 / 36 / 60 / 80
Sort by:
Positie

Een zonnebril die bij je past!

Kies de zonnebril die bij je past! Ieder montuur uit de Charlie Temple collectie kan worden samengesteld als zonnebril. Dit betekent dus ook voor zonnebrillen dat je ze in vele kleuren, vormen en materialen online bij ons kunt bestellen. Naast het zonnebril montuur kun je ook je zonnebril glazen helemaal op jouw wens samenstellen. Al onze zonneglazen zijn voorzien van een UV400 bescherming en we verkopen 6 verschillende soorten glazen voor zonnebrillen. Of je nou spiegelglazen, degradé glazen, gekleurde glazen, meekleurende glazen of transitions glazen wilt, jij bepaalt het. 

Zoek je een specifieke zonnebril, zoals bijvoorbeeld een ronde zondebril of zwarte zonnebril? Om het makkelijk te maken kun je bovenin de pagina je gewenste vorm en kleur selecteren.

Zonnebril op sterkte?

Ook als je een hoge sterkte hebt kun je een zonnebril op sterkte bij Charlie Temple bestellen. Je kunt bij ons bestellen met een oogsterkte tot -10 en +10. Met een sterkte van +6,25 of -6,25 of hoger, en/of een cilindersterkte van -2,25 of +2,25 of meer, laten we speciale glazen voor je maken. De kosten hiervoor zijn 30,-. Het goede nieuws is dat je dan meteen de extra dunne premium glazen krijgt, inclusief alle coatings. Ook met een astigmatische cilinderafwijking kun je bij ons een bril bestellen, mits je je cilindersterkte en as weet.

We verkopen 6 verschillende soorten glazen voor zonnebrillen:

  • Zonnebril glazen (85% getint). Deze glazen hebben we in grijs (zwart), bruin en groen en zijn de meest voorkomende glazen voor zonnebrillen.
  • Spiegel glazen. Onze spiegel- of 'mirror' glazen worden naast de spiegelcoating voorzien van een extra tint onder het spiegelglas voor het mooiste effect en het beste zicht. De glazen zijn beschikbaar in zilver, goud en blauw. 
  • Degrade glazenook wel bekend als gradient glazen, zijn boven donker en worden lichter aan de onderkant van het glas.
  • Gekleurde glazen (50% getint). Dit is een licht zonnebril glas.
  • Meekleurende glazenDit zijn glazen die wanneer je binnen bent transparant zijn en buiten veranderen in een zonnebril.
  • Transitions glazenDit zijn glazen die wanneer je binnen bent transparant zijn en buiten veranderen in een zonnebril. Het verschil met meekleurende glazen is dat deze van een betere kwaliteit zijn en sneller veranderen van licht naar donker en andersom.