op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Customer Care Agent

Charlie Temple, jonge snel groeiende online start-up in brillen op sterkte, is op zoek naar collega’s om het team van 20 medewerkers te versterken. Als Customer Care Agent werk je samen met de opticiens en ben je medeverantwoordelijk voor het waarborgen van onze hoogwaardige service. Primair help je onze klanten te adviseren en je biedt dus altijd de best mogelijke service. Onze ideale kandidaat heeft een proactieve, positieve instelling, weet van aanpakken en is communicatief vaardig. Een blije tevreden klant is jouw doel. De positie is in Delft en per direct. We zoeken bij voorkeur iemand die fulltime beschikbaar is. Parttime is bespreekbaar.

In jouw rol als customer care medewerker:

o Sta je klanten persoonlijk te woord staan en adviseren via mail & telefoon

o Verwerk je bestellingen in ons IT systeem

o Onderhoud je contact met de opticiens van onze klanten.

De werkdagen - en tijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. 

Over Charlie Temple

Charlietemple.nl is de snelst groeiende online winkel in brillen op sterkte in Nederland. Opgericht in mei 2016 hebben we op dit moment een team van 20 fte dat de komende maanden gaat groeien naar 30 fte. Wij vinden dat het kopen van een bril leuk en makkelijk moet zijn en dat iedereen een bril van de beste kwaliteit moet kunnen kopen, zonder een fortuin uit te geven. Daarom zijn we zelf brillen gaan maken, omdat het goedkoper en beter kan. Vriendelijkheid, eerlijkheid, transparantie, de klant centraal stellen en de allerbeste service leveren zijn belangrijk bij Charlie Temple. Je kunt bij ons terecht voor een bril op sterkte voor € 25,- en vandaag besteld is morgen in huis. We ontwerpen zelf onze monturen en beschikken over het meest geavanceerde slijpatelier van Nederland. Kijk op onze website voor meer informatie: https://www.charlietemple.nl/over-ons/ en hier vind je onze commercial:  https://youtu.be/TytbsLAt9KA

Wij bieden:

o Je de kans te werken bij een jong en snel groeiend bedrijf dat de Nederlandse en Europese markt gaat veroveren

o Onderdeel te worden van een ambitieus team met een informele werksfeer

o Een zelfstandige functie.

o Een kosteloze en gezellige lunch

o Doorgroeimogelijkheden

Ben jij deze persoon? Stuur dan snel je CV inclusief motivatie naar ons. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Team Charlie TempleCharlie Temple behaalde een E-commerce top 10-positie in de categorie ‘meest innovatieve commercebedrijf 2017’ en heeft de RetailRookie Award 2017 gewonnen op het Retail & Brands evenement.

Soort dienstverband: Fulltime of parttime

Werklocatie: Delft