op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Multifocale brillen voor 29,99


Voor wie?

Wanneer je niet scherp ziet van dichtbij of van veraf, dan heb je enkelvoudige glazen nodig. Na je veertigste is de kans groot dat je te maken krijgt met twee sterktes in één oog. Als je voor dichtbij én voor veraf een correctie nodig hebt dan kan een multifocale bril de oplossing zijn.

Wat is een multifocale bril?

Een multifocale/varifocale bril zorgt voor een zeer geleidelijke overgang van de sterkte voor zowel veraf als dichtbij. Op die manier kun je op elke afstand scherp zien zonder van bril te hoeven wisselen.Multifocale brillenglazen zijn op meerdere sterktes geslepen, daardoor kan je deze bril als gewone bril gebruiken en als leesbril. Je hebt dan dus te maken met twee sterktes in één glas. Met het bovenste deel kijk je in de verte, met het onderste deel lees je. Wij bieden meerdere keuzes aan in onze multifocale glazen, je kunt kiezen uit standaard, advanced en elite. Elite is ons beste multifocale glas, heeft alle premium coatings en heeft het ruimste zichtveld.

Multifocale glazen met de modernste free form technologie

Charlie Temple levert alleen multifocale brillen met de laatste generatie free form glazen. Bij deze glazen zit de sterkte aan de binnenzijde van het glas ingeslepen wat de zichtkwaliteit enorm verbetert. Bij een winkel moet je veel extra betalen om deze laatste technologie free form glazen in je multifocale bril te krijgen. Niet bij Charlie Temple. Free Form glazen zijn standaard bij alle multifocale brillen, iets waar je anders al snel vele honderden euro’s voor zou betalen!

Eigen ontwerp en fabricage van de brillen gebeurt in ons eigen glasatelier in Delft. Zo maken we het mogelijk om jou de beste bril voor de beste prijs te leveren. Je bril wordt door ons ingeslepen in ons glasatelier en daarna gecontroleerd door onze opticien voordat we de bril naar je opsturen. Zo ben je verzekerd van een multifocale bril van de beste kwaliteit voor een fractie van wat je gewend bent om te betalen. Om de doorkijkhoogte van je multifocale bril vast te stellen gebruiken wij een algoritme dat deze belangrijke waarde bepaalt, mocht het toch voorkomen dat het nog niet helemaal kijkt zoals je dat zou willen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.