Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Ruilen & retourneren


 • Wat is jullie garantie- en retour beleid?
 • Omdat we op basis van de jou doorgegeven sterkte een bril vervaardigden (maatwerk), kun je geen beroep doen op het wettelijke herroepingsrecht, dit omdat maatwerk producten hiervoor zijn uitgezonderd.

  Maar omdat we service belangrijk vinden mag je jouw product altijd binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, zonder dat je daarbij een opgave van reden hoeft te doen. Wij zullen het volledige aankoopbedrag exclusief eventueel door jou betaalde verzendkosten zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na verwerking van de retour terugstorten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald. Indien de verzekering heeft betaald kunnen we je bril omruilen voor een bril van dezelfde prijs. Overleg met onze opticiens voor de beste oplossing. De verzendkosten terug naar Charlie Temple zijn voor jouw rekening. Wij sturen je nieuwe bril gratis naar je toe en nemen deze verzendkosten voor onze rekening.

  Wij willen je wel meegeven dat bij het aanschaffen van een nieuwe bril op sterkte het enige tijd kan duren voordat je ogen helemaal gewend zijn. Geef je nieuwe bril en je ogen dus de tijd om te wennen.

  Belangrijk is dat je bij het retourneren van je bril aangeeft wat het probleem is, de aankoopnota bijvoegt en alle originele verpakkingen bijsluit. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen via 020 40 40 000 of een email sturen naar hallo@charlietemple.nl
 • Hoe stuur ik mijn bril terug?
 • Voor het ruilen of terugsturen van je bril kun je binnen 30 dagen je bril terugsturen naar:

  Charlie Temple
  Ampereweg 3
  2627BG Delft

  Belangrijk: Om jouw retour goed af te kunnen handelen vragen we je om een kopie van de orderbevestiging en een korte omschrijving van de reden van de retourzending mee te sturen in het pakketje. Dan weten wij waar het over gaat.

  Vragen over het retourneren? Neem contact met ons op via hallo@charlietemple.nl of 020 40 40 000
 • Er zitten krassen op mijn glazen
 • Onze glazen zijn standaard voorzien van een anti-kraslaag, dus dit zou niet mogelijk mogen zijn. Mochten er toch, bij normaal gebruik, krassen op de glazen komen, neem dan even contact met ons op. Kijk voor onderhoudstips op onze tips pagina. Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op via hallo@charlietemple.nl of 020 40 40 000
 • Ik heb een klacht...
 • Service is een belangrijke pijler van Charlie Temple en wij zullen ons altijd tot het uiterste inzetten om een passende oplossing te vinden. Heb je een klacht over een product of over onze dienstverlening? Dan kun je een klacht indienen door een e-mail te sturen naar hallo@charlietemple.nl. Je ontvang geen ontvangstbevestiging van deze klacht, maar we zullen altijd binnen 14 werkdagen een inhoudelijke reactie op de klacht geven.

  Ben je niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag - www.sgc.nl.

  Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/