Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Garantie


  • Wat is jullie garantie- en retour beleid?
  • Je mag je bril altijd binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Wij zullen het volledige aankoopbedrag exclusief eventueel door jou betaalde verzendkosten zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na verwerking van de retour terugstorten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald. Indien de verzekering heeft betaald kunnen we je bril omruilen voor een bril van dezelfde prijs. Overleg met onze opticiens voor de beste oplossing. De verzendkosten voor het terugsturen naar Charlie Temple zijn voor jouw rekening. Wij sturen je nieuwe bril gratis naar je toe en nemen deze verzendkosten voor onze rekening.

    Wij willen je wel meegeven dat bij het aanschaffen van een nieuwe bril op sterkte het enige tijd kan duren voordat je ogen helemaal gewend zijn. Geef je nieuwe bril en je ogen dus de tijd om te wennen.

    Op onze producten geld de wettelijke garantie: recht op een goed product. Verder geven wij op al onze brillen twee jaar garantie: mocht deze bij normaal gebruik binnen de garantietermijn kapot gaan, dan heb je recht op een vervangend product.

    Belangrijk is dat je bij het retourneren van je bril aangeeft wat het probleem is, de aankoopnota bijvoegt en alle originele verpakkingen bijsluit. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen via 020 40 40 000 of een email sturen naar hallo@charlietemple.nl