op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Garantie


 • Wat is jullie garantie- en retour beleid?
 • Op onze producten geldt de wettelijke garantie: recht op een goed product. Verder geven wij op al onze brillen twee jaar garantie: mocht deze bij normaal gebruik binnen de garantietermijn kapot gaan, dan heb je recht op een vervangend product.
  Schade door een ongeluk of onzorgvuldigheid valt niet onder onze garantie. We raden je aan om dan een beroep te doen op de inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering.
  Klik hier voor informatie over het retour sturen van je bril. Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen via 020 40 40 000 of een email sturen naar [email protected]
 • Ik heb een klacht...
 • Service is een belangrijke pijler van Charlie Temple en wij zullen ons altijd tot het uiterste inzetten om een passende oplossing te vinden. Heb je een klacht over een product of over onze dienstverlening? Dan kun je een klacht indienen door een e-mail te sturen naar [email protected] Je ontvang geen ontvangstbevestiging van deze klacht, maar we zullen altijd binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op de klacht geven.

  Ben je niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag - www.sgc.nl.

  Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/