op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Bestellen


 • Wat heb ik nodig om een bril te bestellen?
 • Je kunt bij ons altijd een bril bestellen of je nu met sterkte of zonder sterkte een bril nodig hebt.

  Bril zonder sterkte
  Een bril zonder sterkte kun heel makkelijk bestellen door te kiezen voor 'zonder sterkte' tijdens het bestellen, dan ga je direct naar de optie om het soort glas te kiezen.

  Bril op sterkte
  Een bril op sterkte kun je op verschillende manieren bestellen via ons bestel proces, je hebt de keuze uit de volgende opties:

  Oogmeting zelf invullen
  Heb je jouw oogmeting of brilrecept bij de hand? Dan kun je deze direct invullen op onze website. Kies dan tijdens het bestellen voor 'Ik heb mijn oogmeting bij de hand en vul zelf mijn sterkte in'. Dan kun je daar je sterktes invullen.

  Op je brilrecept staat je oogsterkte (SF of SPH), pupilafstand (PD) en eventueel een cilinderafwijking (C of CYL) met bijbehorende as (A, As, AXI, AXS of AXIS) vermeld.

  Oogmeting uploaden
  Je kunt tijdens het bestellen ook je brilrecept uploaden, kies dan voor 'Ik wil een foto/kopie van mijn oogmeting uploaden' tijdens het bestellen. Je kunt dan een digitaal bestand uploaden of een foto maken van je brilrecept en deze uploaden.

  Later doorgeven
  Al wel een leuke bril gezien, maar je brilrecept niet bij de hand? Geen probleem, later doorgeven kan ook, kies dan tijdens het bestellen voor 'Ik geef mijn oogmeting later door' dan kun je later je oogmeting aan ons doorgeven.

  Sterkte opvragen bij jouw opticien
  Ben je jouw brilrecept kwijt of heb je deze niet meer, dan kunnen we ook jouw opticien voor je bellen om je gegevens op te vragen. Kies tijdens het bestellen voor 'Jullie regelen het! Bel mijn opticien voor mijn gegevens' en dan zorgen wij dat we jouw oogmeting ontvangen.

 • Hoe bestel ik een bril zonder sterkte?
 • Kies tijdens het bestellen voor de optie 'zonder sterkte' en dan kun je al onze brillen en alle soorten glas ook zonder sterkte bestellen.
 • Kan ik meerdere brillen tegelijk bestellen?
 • Ja dat kan. Meerdere brillen met dezelfde sterkte of verschillende sterktes kun je in één keer bestellen.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn bril in huis heb?
 • Bijna alle brillen met enkelvoudig glas heb je binnen 1 werkdag in huis. Multifocale brillen heb je binnen 7 werkdagen in huis, dit omdat we deze glazen speciaal op maat voor je laten maken. Voor alle andere glazen die we speciaal moeten laten maken laten we tijdens het bestellen de levertijd zien. Deze zal zich automatisch aanpassen en zichtbaar zijn in het overzicht.
 • Sturen jullie alle brillen tegelijk op?
 • Ja, we sturen alle brillen tegelijk op. Wanneer je dus een bril bestelt met een levertijd van 1 werkdag en een bril bestelt met een levertijd van 7 werkdagen, dan ontvang je de brillen binnen 7 werkdagen.
 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
 • Mocht je je bestelling willen wijzigen, of zie je dat je een fout hebt gemaakt, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via hallo@charlietemple.nl of +31 (0)20 40 40 000. Zodra we een bestelling ontvangen gaan we namelijk direct met de bestelling aan de slag.
 • Help! Het bestellen lukt niet op de website!
 • Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het kan voorkomen dat door het gebruik van een verouderde browser er iets niet helemaal goed werkt. Meestal worden problemen met de site opgelost wanneer je een nieuwe versie van je browser download, of wanneer je bijvoorbeeld Chrome browser download. Mocht dit niet helpen, dan helpen we je graag op een andere manier verder om je bestelling toch te kunnen plaatsen. Neem dan even contact op via hallo@charlietemple.nl of +31 (0)20 40 40 000