op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.56/5

4530 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Goede service en hulp

17-01-2019


Jan
cijfer
4
/5

Toelichting
Levering volgens belofte, product prima maar service weet ik nog niet.

17-01-2019


Astrid
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Bril binnen 24 uur is een utopie. Neemt niet weg dat levering snel is en contact makkelijk en snel Koop al jaren mijn brillen hier en ben zeer tevreden

17-01-2019


Debby
cijfer
5
/5

Toelichting
Bril zat perfect, kijkt heerlijk en top service aan de telefoon

17-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Mooie en vooral ook betaalbare brillen en goede, snelle service.

17-01-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Zeer snelle service en levering en allemaal super verzorgd.

17-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Heel fijn Snelle levering, goede service. Fijn dat de vragen snel beantwoord worden. Ik had een kapotte bril ontvangen. Ik heb het teruggestuurd. Heel netjes dat ze de retourkosten ook hebben betaald, omdat het aan hen lag. Ik ben er heel tevreden over

17-01-2019


Pieter
cijfer
4.7
/5

Toelichting
binnen 24 uur in de bus,prima

17-01-2019


M
cijfer
4.3
/5

Toelichting
ik heb nog geen gebruik gemaakt van de service dus dat kan ik eigenlijk niet beoordelen

17-01-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Ik ben tevreden en geef hier voor een verdiende 8

17-01-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!