op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.57/5

6564 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Eerst had ik mijn twijfels een bril via een online shop, maar een hele mooie bril binnen gekregen.

16-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Prima

16-03-2019


Fred
cijfer
5
/5

Toelichting
Perfecte brillen voor een mooie prijs. Degelijke kwaliteit.Ik kon het bedrijf niet en heb het eerst een variofocus zonnebril besteld. Deze was prima. Daarna een heb ik een normale bril besteld en die was ook perfect.Ik merk geen verschil tussen de bril van een 'dure opticien' en één van charlietemple.nl

16-03-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Moeilijk de goede maat van het montuur in te schatten ivm dikte van het montuur.

16-03-2019


G.C.
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Perfecte bril tegen scherpe prijs

16-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Alles Okay

16-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Zeer goede kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaald

16-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Geen opmerkingen. Gewoon wat je ziet wat je krijgt. Maar zo gewoon is dat eigenlijk niet vandaag de dag

16-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Snelle levering, mooi montuur en ik verneem geen verschil met andere brillen gekocht bij duurdere zaken. Ik draag een fariofocus met silinder en was enigsinds sceptisch over het bestellen van een bril op deze manier maar zal het zeker aanbevelen. Op deze manier is het leuk en betaalbaar om te wisselen van bril.

16-03-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Nvt

16-03-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!