op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.57/5

6564 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
1
/5

Toelichting
Ordered March 2nd, glasses still not received. Called and was told they took 3 business days to move from Delft to Rotterdam and my glasses were not in stock. Sent an email inquiry and was told my glasses weren't made but would hopefully be shipped by Saturday. It's Sunday today and still no shipping notification sent.

17-03-2019


M
cijfer
5
/5

Toelichting
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en qua kwaliteit helemaal top Glazen zijn net zo goed als bij andere opticiens

17-03-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Snelle levering, fijne bril

17-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Het bestellen van een zonnebril op sterkte is heel eenvoudig, door de goede duidelijke website

17-03-2019


Customer
cijfer
2.7
/5

Toelichting
Duurde erg lang voor dat ik de bestelling had ontvangen.

17-03-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Montuur is scheef

17-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Site was prima, erg duidelijk. Bestellen ging vlot en binnen een paar dagen hadden we de bestelde zonnebrillen binnen. Ze passen perfect. Heel blij mee

17-03-2019


Dick
cijfer
5
/5

Toelichting
Mooo

17-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Fijn hoesje. Goede kwaliteiten mooie prijs

17-03-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
goed

17-03-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!