op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.56/5

4530 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Erg tevreden tot nu toe met de bril. Multifocale zonnebril op sterkte. Wat ik wel erg jammer vindt is dat bruin glas niet echt bruin is. Het is een mix tussen bruin en grijs, en meer grijs dan bruin. Mijn vorige bril van Pearl had wel bruin glas. Ik vind dat nu eenmaal prettiger kijken en de wereld wordt er wat vrolijker van. Als ze bij CT ook ECHT bruin glas leveren is het 5 ster waard

18-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Super snel, goede kwaliteit, lage prijs.

18-01-2019


Nathalie
cijfer
5
/5

Toelichting
Toppie

18-01-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Goede kwaliteit, snelle levering

18-01-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Prima bril

18-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Zeer goed. Precies zoals beloofd en warempel... de volgende dag al in de bus

18-01-2019


Customer
cijfer
3.7
/5

Toelichting
Ik had gekozen voor dunne glazen maar ik vind ze erg dik, helemaal als ik ze vergelijk met mijn bril die ik bij Specsavers vandaan heb. Hierdoor is het beeld ook anders en moeten mijn ogen steeds wennen als ik mijn andere bril opzet.

18-01-2019


Lidy
cijfer
5
/5

Toelichting
Door mijn eigen fout zag ik niets door de bril (had de plusjes verwisseld door minnetjes vanaf het recept). Toen ik hier na ontvangst over belde kreeg ik een hele aardige dame aan de lijn die meteen begreep wat er aan de hand was. Geen probleem, stuur de bril maar terug en u krijgt een nieuwe met de juiste brilsterkte. Dat vond ik echt fantastisch.

18-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Snelle levering en een hele mooie bril voor weinig. Helemaal goed.

18-01-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Leuk

18-01-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!