op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.57/5

6564 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Top service en kwaliteit

18-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Erg fijne winkel met een goede klantenservice en snelle levering van producten. Brillen zijn van goede kwaliteit.

18-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Top

18-03-2019


Mirre
cijfer
5
/5

Toelichting
De allerbeste brillen, prijzen, snelle service

18-03-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Spannend om zonnebril op sterkte te bestellen via internet. Alles super geregeld

18-03-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Jammer dat ik in eerste instantie de verkeerde bril geleverd kreeg. Maar het contact en de oplossing waren erg goed. Ik ga zeker nog eens bestellen.

18-03-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Top Helemaal blij met mijn bril en de levering was super snel

18-03-2019


Ingrid
cijfer
5
/5

Toelichting
Weer voor de derde keer een super snelle levering en super bril, heel tevreden

18-03-2019


Luc
cijfer
5
/5

Toelichting
Alles top

18-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
In begin even wennen aan het systeem, ik ben online niet heel handig, maar met n beetje hulp van de vriendelijke service afdeling toch vlot ingevuld en geĆ¼pload waar nodig en n

18-03-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!