op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.56/5

4530 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Jan P
cijfer
5
/5

Toelichting
Super en voor weinig

18-01-2019


A
cijfer
5
/5

Toelichting
Perfecte bril.

18-01-2019


Customer
cijfer
2.3
/5

Toelichting
De levering ging vlot, maar bij ruiling helaas kennisgemaakt met klantonvriendelijke klantensevice. Ik beveel charlietemple.nl niet aan.

18-01-2019


Astrid
cijfer
5
/5

Toelichting
Alles Perfect

18-01-2019


Customer
cijfer
4.3
/5

Toelichting
Iets langer geduurd dan verwacht. Bril van goede kwaliteit.

18-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Als je eenmaal weet welk type montuur bij je past blijf je nieuwe brillen bestellen. Ze zijn fantastisch, zitten heerlijk en zijn van prima kwaliteit.

18-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Super snel geleverd Ook zijn de brillen perfect af te stellen door ze simpelweg te buigen, het filmpje op de website geeft hierover duidelijke uitleg. Ik vind de brillen van Charlie Temple prettiger dan die van de opticien

18-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Goed...

18-01-2019


Luc
cijfer
5
/5

Toelichting
Snel geleverd, super kwaliteit

18-01-2019


Jos
cijfer
4
/5

Toelichting
Bpost is het slechtste pakjesbedrijf OOIT Via Post NL nooit problemen, altijd tijdig en correct geleverd

18-01-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!