op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Goed

4.49/5

1274 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Top

17-09-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Toppie en goedkoop.

17-09-2018


Cor
cijfer
5
/5

Toelichting
Altijd leuk om de nieuwste trend brillen te zien bij Charlie...stijlvol, goedkoop en snel geleverd

17-09-2018


Customer
cijfer
4.3
/5

Toelichting
Het duurt even voordat je op de website ziet waar je kunt kiezen en bestellen. De bestelling en levering gingen vervolgens goed.

17-09-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Prima service

17-09-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Zeer fraai product.

17-09-2018


Maarten
cijfer
5
/5

Toelichting
Bestelde bril snel ontvangen en zeer tevreden hierover. Een titanium bril met glazen op sterkte met coatings voor 62,50 euro is goede prijs.

17-09-2018


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Goede bril, snelle levering

17-09-2018


Armando
cijfer
5
/5

Toelichting
Goede kwaliteit, snelle service. Perfecte formule en comfortabele bril; plus en uitstekende prijs

17-09-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
In principe een mooie multifocus bril, maar ook na diverse dagen dragen kon ik niet wennen aan het smalle leesgedeelte. Refund prima afgehandeld.

17-09-2018

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!