Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9.1

1555 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Denise Akkermans
cijfer 6

Positieve Punten
Veel keuze en hele aangename prijzen.

Verbeterpunten
Sneller op mails reageren en überhaupt meer mails sturen. (ivm retour)

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 17-02-2017


Jadira
cijfer 10

Positieve Punten
Alles verliep goed! Snelle levering

Verbeterpunten
Zo door gaan!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 07-02-2017


Quirine
cijfer 9

Positieve Punten
Onwijs snelle levering, handige instructies over hoe je zelf makkelijk je montuur kunt aanpassen en goede kwaliteit glazen!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 07-02-2017


matt g
cijfer 10

Positieve Punten
arrived in 2 days, very inexpensive and great quality.

Verbeterpunten
offer free shipping or a discounted 2nd pair

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 07-02-2017


Jessica
cijfer 10

Positieve Punten
Snelle levering, en duidelijke communicatie. Top service, heel blij met mijn nieuwe bril.

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 06-02-2017


Neeltje
cijfer 9

Positieve Punten
Snel geleverd, goede pasvorm. Goed verpakt. Heel blij mee, meteen nog één besteld.

Verbeterpunten
Maak er een brievenbuspakketje van. Misschien een klein eenvoudig brillenkokertje erbij?

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 06-02-2017


Eva
cijfer 10

Positieve Punten
Een aantal maanden geleden voor het eerst een bril hier besteld. Ik verwachtte niet te veel aangezien de prijs zeer laag is en alles online gaat maar ik heb totaal geen spijt! Ik ben erg blij met mijn bril, die direct goed zat en krijg nog steeds regelmatig complimenten van mensen die ik niet ken. Heb mijn tweede order net geplaatst.

Verbeterpunten
De levertijd was ongeveer een week terwijl er wordt aangegeven dat het 1 werkdag duurt (mijn gegevens moesten wel opgevraagd worden bij mijn vorige opticien)

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 05-02-2017


Laura
cijfer 5

Positieve Punten
Leuke brillen leuke prijzen

Verbeterpunten
Reageren op mails van de klant. Ik heb begin december een bril besteld en tot op heden niks ontvangen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 05-02-2017


Marjolijn
cijfer 9

Positieve Punten
snelle service, hele gebruiksvriendelijke manier van aankopen doen, goede tips bij de levering over het gebruik vd bril, hippe monturen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 04-02-2017


Frans
cijfer 1

Positieve Punten
Mooie brillen voor weinig geld

Verbeterpunten
De bril opsturen als deze besteld wordt en niet achteraf wachten op gegevens van de opticien.ik heb de bril nog steeds niet ontvangen

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 04-02-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!