Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9.1

1943 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Niels
cijfer 10

Positieve Punten
In april dit jaar de Steven S op sterkte met computerglas aangeschaft. Nog steeds erg tevreden. Ogen voelen 's avonds na dag werken minder vermoeid. Bril lijkt niet kapot te krijgen (al is dat ook niet mijn intentie).

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 23-09-2017


Josanne
cijfer 6

Positieve Punten
Ik ben vooral een lenzendrager en dan is een back-up bril van Charlie Temple echt een uitkomst. Wel een leuk montuur, maar goedkoop genoeg dat het niet erg is als ik hem amper draag. Bij mijn bestelling alleen verkeerd gekeken en dunnere glazen bleken in een duurder pakket te zitten. Met een sterkte van bijna -6 was dat niet te doen, maar gelukkig konden ze worden teruggestuurd naar Charlie Temple zodat er (tegen een betaling van 17,50 extra) dunnere glazen ingezet konden worden. 25 euro later, want ook de verzendkosten zijn voor je eigen rekening, heb ik nu iets dunnere glazen. Helaas steken de glazen nog steeds een flink stuk meer uit dan ik gehoopt had en ben ik blij dat een bril voor mij meer een back-up is dan dat ik hem vaak wilde gaan dragen, want dan was ik nu niet heel gelukkig geweest. Verder erg goed te spreken over de prijs/kwaliteit, de klantenservice en de levering!

Verbeterpunten
Bij bepaalde monturen benoemen dat deze boven een bepaalde sterkte niet meer mooi uitvallen. Ook de dunnere glazen steken nog steeds best flink uit. Ik heb ook gekeken naar een Luke achtig montuur en daar waren de glazen helemaal bizar in uitgekomen. Eerlijk zijn over hoeveel je kan betekenen voor iemand. Toen mij in de reactie een bepaalde dikte werd aangeraden 'met mijn sterkte' ging ik er eigenlijk van uit dat de glazen dan zouden pakken. Waarschijnlijk een verkeerde inschatting van mijn kant, maar een kleine heads-up voor ik er meer geld in ging steken had fijn geweest.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 23-09-2017


Sander
cijfer 10

Positieve Punten
Onder de indruk van de snelle service en de prijs/kwaliteit verhouding. Zowel een enkelvoudige als een zonnebril besteld, beiden binnen één dag klaar. Twee perfecte brillen ontvangen!

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 16-09-2017


Jasper
cijfer 10

Positieve Punten
+Prijs/Kwaliteit +Snelle levering +Contact met klantendienst +Uitgebreid assortiment

Verbeterpunten
-Passen van brillen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 15-09-2017


Thijs
cijfer 4

Positieve Punten
Mooie site, scherpe prijzen, redelijk aanbod

Verbeterpunten
Kwaliteit van de montage van de glazen in de bril, kwaliteit van het montuur.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 23-09-2017


Jolien
cijfer 10

Positieve Punten
Zeer verrast door deze website! Pas een bril besteld met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Super tevreden! De premium glazen zijn even goed als bij een normale brillenwinkel en véél goedkoper! De virtuele paskamer is ook handig. Alleen spijtig dat nie alle brilmonturen hierop beschikbaar zijn momenteel.

Verbeterpunten
De levering was iets later dan ik had verwacht, maar er zat maar 1 dag vertraging op.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 24-08-2017


Carola Verhoeven
cijfer 10

Positieve Punten
Superservice! Zonnebril op sterkte besteld voor mijn vakantie, maar zelf het verkeerde huisnummer ingevuld. Stom stom, de bezorger kon het pakketje niet bezorgen en de bril ging terug naar Charlie Temple.. Toen gebeld met Charlie Temple en uitgelegd, de vriendelijke dame die ik an de lijn had zei: als je nu meteen een nieuwe besteld dan zorgen wij dat je hem morgen in huis hebt! Wat een service, geweldig!

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 23-08-2017


customer
cijfer 4

Positieve Punten
- cheap and easy - nice glasses

Verbeterpunten
- delivery took longer than advertised (might be due to the fact that I ordered 3 glasses). Also, there was no notification about the status of my order - with 2 glasses I had the problem that one lens seemed to be a bit too small. When squeezing the frame, I could hear that the fit wasn't right. Also, one lens just fell off the frame while cleaning. I would pay more every day to have glasses that are actually well-made instead of these. I don't want to save money if that means getting a worse quality

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 03-09-2017


Frank
cijfer 10

Positieve Punten
Perfecte varifocale bril tegen een hele goede prijs en op tijd geleverd. Website is erg duidelijk en transparant, in tegenstelling tot andere online brillenwinkels geeft CT openheid over de kwaliteit en dikte van de glazen.

Verbeterpunten
Bezorgen buiten NL/BE.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 14-08-2017


Customer
cijfer 10

Positieve Punten
Goede service, prima aabod, uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Zelf een bril en zonnebril besteld. Mijn schoonmoeder was gevallen, haar bril kapot. In onze omgeving alle opticiens gebeld voor een spoedlevering. Dat lukte niet. Na overleg met de klantenservice van Charlie Temple binnen 1 dag een vervangende bril.

Verbeterpunten
Spoedlevering optioneel met eventueel een bijbetaling.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 11-08-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!