op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

8.9

798 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Frank
cijfer 8

Positieve Punten
Snelle levering, prima kwaliteit. Goed zicht en nu maar hopen dat ik er lang plezier van mag hebben. Bestellen was trouwens ook supereenvoudig met het recept van de oogarts erbij.

Verbeterpunten
Misschien geen luxe kartonnen doosje waar de bril inzit maar een plastic brillendoosje. Heb je iets meer aan.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 13-03-2018


Edgar
cijfer 10

Positieve Punten
Snelle levering Top service !!!!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 08-03-2018


Elle HVS
cijfer 10

Positieve Punten
Wow, supermooie zonnebril op sterkte. Een mens wordt hier helemaal blij van. Dank jullie wel Charlie Temple voor dit nieuwe snoepwinkeltje!

Verbeterpunten
Meer keus in klein en rechthoekig zou mooi zijn, naar de maatvoering van de Quinn (maximaal 31 mm hoog) en wellicht handig om daar verstelbare neuspads op te zetten zodat het altijd past. Er zijn maar weinig modellen met verstelbare neuspads, terwijl juist veel mensen dit prettiger vinden. Je kunt de bril dan opzetten zoals jij dat wilt. Hoop dat het bij de dames/heren ontwerpers nu gaat bruisen:)

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 08-03-2018


I.westerhoff
cijfer 10

Positieve Punten
On-ge-loof-lijk! De bril donderdag besteld, vrijdag binnen. En perfect. Prijs perfect. De groeten voor alle opticienwinkels. Mij zien ze daar niet meer.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 05-03-2018


Carly
cijfer 9

Positieve Punten
Ik had de bril echt de volgende dag in huis. De virtuele paskamer klopt best goed want de bril stond echt zoals ik had verwacht. Was wel gek de eerste keer op doen en meteen goed kunnen zien omdat 'normaal' wacht je anderhalve week op je nieuwe bril en nu heb je hem meteen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 04-03-2018


Michiel
cijfer 8

Positieve Punten
- goedkoop - op kwaliteit valt niets aan te merken: gewoon perfect - snelle levering - hele traject van aankoop tot ontvangst zeer professioneel - overzichtelijke website - handige virtuele paskamer

Verbeterpunten
- Het merendeel van de monturen is met ±133mm nogal breed. Het aanbod monturen voor iets smallere gezichten is zeer beperkt; ik vond zelf maar één geschikt montuur (128mm breed). - de monturen in de 'virtuele paskamer' worden ook iets te groot getoond, dat maakt het er niet makkelijk op

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 02-03-2018


Romy
cijfer 9

Positieve Punten
Hoe tof dat dit zo snel kan, met leuke brillen voor echt weinig geld! Nu lekker meerdere brillen ipv 1 voor een dure prijs. De oplossingen die jullie bieden doordat jullie geen winkel hebben zijn echt goed gedaan (VR-passen, DP meting door een foto bij jullie laten doen).

Verbeterpunten
Helaas zag de bril er op de VR-paskamer er groter uit dan in het echt. Gelukkig had ik dit ook wel van te voren door omdat de maten van de bril er ook bij stonden, maar toch gaf het een klein beetje een vertekent beeld. Ook is de sterkte pas goed als ik de bril helemaal tegen mn wenkbrauwen aan doe, terwijl ik hem altijd iets er vanaf heb. Dat is natuurlijk lastig door te geven!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 02-03-2018


Emmelie
cijfer 10

Positieve Punten
super snelle levering! de volgende dag had ik mijn bril al in huis. Echter had ik het idee dat de sterkte van het linkerglas niet klopte. Na een mailtje te hebben gestuurd naar CT bleek dat de sterkte van het linkerglas inderdaad afweek: -0.25 ipv -1.25. De medewerker liet meteen een nieuwe bril maken en ook die had ik de volgende dag, met nu de juiste sterkte, binnen! netjes in een doosje met schoonmaakdoekje. De "oude" bril moest ik retourturen en de kosten worden door CT vergoed vanwege fout van hun kant. Toppie :)

Verbeterpunten
wanneer je in het verleden de sterkte opgevraagd hebt bij je opticiën, misschien deze sterkte weergeven in je account. verder niks op aan te merken

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 26-02-2018


Customer
cijfer 10

Positieve Punten
Zeer goede klant behandeling, doen wat zij beloven

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 26-02-2018


Aischa
cijfer 10

Positieve Punten
Levering binnen 24 uur! Bril zit keurig verpakt inc brillenzakje en doekje. Mijn Sydney bril is prachtig en zit als gegoten. Hij is ook opvallend licht van gewicht in vergelijking met mijn opticien bril. Heerlijk!

Verbeterpunten
Eigenlijk geen, maaaar voor iemand met een smal gezicht zou een iets ruimere keus in monturen prettig zijn.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 24-02-2018

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!