Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9.2

1377 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Linda
cijfer 8

Positieve Punten
Makkelijk te bestellen, ruime keuze, heel erg fijn dat er een digitale pasmogelijkheden zijn. Goede prijs kwaliteit verhouding! Zeer tevreden over afhandeling en mogelijkheden toen mijn opticien mijn sterkte niet wilde doorgeven. Toen ook snelle ontvangst van mijn bril.

Verbeterpunten
Kleur van de bril komen in het echt niet helemaal overeen met kleur op site. In plaats van vandaag besteld, morgen in huis kreeg ik na 3 dagen bericht dat mijn opticien niet meewerkte.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 19-01-2017


Arline Tempelaar
cijfer 10

Positieve Punten
Een superservice. Goed geholpen aan de telefoon en na bestellen een dag later mijn nieuwe bril binnen! Hij zit goed en de glazen zijn ook goed. Ik heb een hoop complimenten ontvangen. Ik zal hier zeker vaker een bril kopen. Want voor deze prijs en snelheid kan ik nergens anders een goede, leuke bril krijgen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 19-01-2017


Maud
cijfer 10

Positieve Punten
Snelle levering, kwalitatief goed.

Verbeterpunten
Nog wat weinig keus, ik zou er graag meer willen bestellen maar vind de keus nog beperkt.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017


Rian
cijfer 10

Positieve Punten
De brillen worden goed verpakt keurig verzonden. Zien er prima uit,en wat zeker het belangrijkste is de bril zit gewoon lekker. Goede tips over soort montuur bij welk gezicht past.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017


Sven Iser
cijfer 10

Positieve Punten
Regelt echt alles en snel!

Verbeterpunten
Nog geen verbeterpunten gevonden..

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017


Lara
cijfer 8

Positieve Punten
Super(snelle) service! Ik werd speciaal nog gebeld door een medewerker dat m'n bril onderweg was, top! Mooie monturen, glazen van uitstekende kwaliteit.

Verbeterpunten
Minpunt: omdat je de bril niet kunt passen, is het moeilijk te zeggen hoe die op je neus staat, en dus ook niet te bepalen 'op welke plek je door het glas kijkt' (hier is vast een vakterm voor :) ) Toen mijn bril geleverd werd, bleek ie nogal laag op m'n neus te hangen. Ik kijk daarom dus door het bovenste gedeelte van het glas, terwijl je voor het meest optimale zicht wrsh meer in het midden van het glas zou moeten kijken... Toch? Grtjs Lara

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017


Patrick
cijfer 9

Positieve Punten
Hele snelle produktie en levering

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017


Raymond Bruns
cijfer 10

Positieve Punten
Uitstekende prijs kwaliteit.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017


Peter Goossens
cijfer 10

Positieve Punten
De geleverde bril is precies zoals afgebeeld. Keurig in een doosje en een hoesje bezorgd. Precies op tijd zoals beloofd. Ben er zo tevreden over dat ik van plan ben precies een zelfde bril nogmaals te bestellen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017


Paul
cijfer 8

Positieve Punten
Helaas bril met de verkeerde sterkte ontvangen... mijn eigen schuld. Maar prima opgelost, bril teruggestuurd en kosteloos met de goede sterkte weer terug gekregen.

Verbeterpunten
Was fijn geweest als ze een update hadden gezonden. Eerste bestelling na een dag ontvangen.... de omwisseling duurde anderhalve week..... dan ga je twijfelen of de bril wel is ontvangen door charlie...

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-01-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!