op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9

902 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Ton
cijfer 6

Positieve Punten
snelle levertijd, in een winkel duurt het 2 weken voordat je bril binnen is en bij Charlie Temple 2 dagen.

Verbeterpunten
De nieuwe Bril kwam krom binnen en dan wordt er , op een reactie van mij, gezegd dat ik hem maar recht moet buigen zie filmpje.Volgens mij moet een nieuw product netjes afgeleverd worden.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Gaby
cijfer 9

Positieve Punten
goedkope brillen voor goede kwaliteit

Verbeterpunten
meer filmpjes bij de brillen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Jos
cijfer 10

Positieve Punten
Snelle en adecate levrring. Bril is exact als verwavht met perfecte glazen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Customer
cijfer 8

Positieve Punten
Wel goed alleen jammer dat ik de bril nog niet heb en jullie nu al om een beoordeling vragen

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Koen
cijfer 10

Positieve Punten
Prijs/kwaliteit is OK. Snelle levering en een super groot aanbod. Dit was de eerste aankoop van zeker meerdere.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Jildou
cijfer 9

Positieve Punten
Snelle levering Virtuele paskamer Dun en goed computerglas Mooi design bril

Verbeterpunten
Optie voor smallere maten volwassenebrillen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Customer
cijfer 10

Positieve Punten
Goeie service, kon zo mijn bril omruilen en kreeg een nieuwe bril binnen een week

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Customer
cijfer 8

Positieve Punten
Ik ben erg blij met mijn bril! Spannend om zo online te bestellen. Maar de sterkte is goed en hij werd supersnel geleverd!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Customer
cijfer 8

Positieve Punten
Snelle levering en goed product!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018


Customer
cijfer 6

Positieve Punten
Mooie bril..

Verbeterpunten
Had wel wat langer geduurd dan die 7 werkdagen heb er zelf over moeten bellen...

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-01-2018

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!