Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9.1

1930 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Kenny
cijfer 8

Positieve Punten
De brillen zijn van goede kwaliteit en tegen een hele leuke prijs. Verder is het erg prettig dat de klantenservice heel behulpzaam en vriendelijk is. Er wordt echt met je meegedacht.

Verbeterpunten
Soms komt het voor dat de glazen van de brillen niet op tijd kunnen worden geleverd. Hierdoor duurt het even voordat de bril kan bij je thuis aankomt. Dat er vertraging is of hoe lang het nog gaat duren ervaar je pas wanneer je met de (erg vriendelijke) klantenservice belt. Het zou top zijn als Charlie Temple hier meer initiatief in kan nemen door de klant te informeren.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 24-07-2017


Lot
cijfer 10

Positieve Punten
Snelle, vriendelijke, goede service en echt een prachtige bril voor weinig geld! Aanrader!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 21-07-2017


Marja
cijfer 10

Positieve Punten
heb nu 2 brillen voor minder dan 400 euro besteld en ontvangen en ben super tevreden. Zitten lekker, kan er goed door zien terwijl ik denk ik best lastig ben met multifocal en PLUS 5 bijna. Bij de opticien vorig jaar een bril gekocht en die was 750 euro en na een paar maanden door een val kapot. Voor dat geld had ik er wel 4 kunnen kopen bij Charlie Temple. Begrijp niet goed waarom de prijzen zo hoog zijn bij opticiens, lijkt me de winkels zelf en het personeel.

Verbeterpunten
zelf een recept moeten opgeven, wat iemand hier eerder zei. Heel erg lastig maar voorlopig ben ik gered :D

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 15-07-2017


Quinn
cijfer 10

Positieve Punten
Zonnebril op sterkte besteld. Erg snelle levering, was zelfs een dag eerder dan aangegeven. Sterkte klopt precies, mooi montuur en natuurlijke een strakke prijs. Zeker een aanrader!

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 09-07-2017


S.
cijfer 6

Positieve Punten
De monturen zijn leuk en de prijzen heel laag. Snelle levering.

Verbeterpunten
Als je een lage sterkte hebt, is een bril van Charlie Temple denk ik prima. Ik zit met -6 en een forse cilinder, dus voor mij gaat dat helaas niet op. Dat is zulk precisiewerk en dat gaat niet online. De kwaliteit van de glazen is laag en ik kan er niet prettig door kijken. Ik moet dus weer aan de dure bril, maar voor zo'n lage prijs was het het proberen waard.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 06-07-2017


Edo
cijfer 10

Positieve Punten
Op dit moment kan ik alleen maar positief zijn. Ik bestelde gisteren een gewone bril,en een zonnebril. Het bedrijf werkt ongelooflijk snel en accuraat. want vandaag werden er twee perfecte brillen geleverd. Echt prachtig.En kan ik tot slot vermelden dat het zicht super is,en de brillen zitten lekker.

Verbeterpunten
Ja Charlie, ik vind wel dat jullie nog zelf voor oogmetingen moeten gaan zorgen.Want jullie zijn concurrent van alle opticiens.Dus je kan wel nagaan dat ze niet blij zijn als mensen wel hun ogen laten doormeten,maar geen brillen kopen.Een super tevreden klant

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 27-06-2017


Suzanne
cijfer 10

Positieve Punten
Na 3 eerder bestelde brillen bij CT, nu een zonnebril op sterkte besteld. En wederom helemaal top! Binnen 2 dagen had ik de bril al in huis. Op naar de volgende bril

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 21-06-2017


Moniek
cijfer 4

Positieve Punten
Charlie temple heeft leuke brillen voor een klein prijsje.

Verbeterpunten
Het zou fijn zijn als ze melden wanneer het glas op is. I.p.v de bril vandaag thuis te hebben duurt het nog anderhalve week of langer... Echter was dit niet bekend toen ik de bril bestelde en hij staat er nu nog steeds op de site, als op 'voorraad'. Jullie houden hierdoor de consument voor de gek. Ook krijg je hier geen bericht van en moet je zelf mailen (geen antwoord op gehad) of bellen. Dit zal echt verbeterd moeten/kunnen worden.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 04-07-2017


Customer
cijfer 10

Positieve Punten
Zeer snelle levering Goede kwaliteit prijs verhouding Eventuele fouten worden snel en goed opgelost Aan iedereen aan te raden!

Verbeterpunten
-

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 12-06-2017


Lobke
cijfer 4

Positieve Punten
Mooie brillen voor een goede prijs

Verbeterpunten
Ik heb op 24-5 een bestelling geplaatst voor een bril. Toen ik de bril binnen kreeg bleek de sterkte niet goed te zijn. Ik mocht de bril retour sturen en daarna bleek dat ze een fout hadden gemaakt en het glas inderdaad niet de goede sterkte had. Ze gingen ermee aan de slag. Nu kreeg ik gister een mail (6juni) dat ze aan de slag gingen met mijn bril en ik mijn bril vandaag waarschijnlijk kon verwachten. Ik krijg net een mail dat mijn montuur niet meer op voorraad is (terwijl gister aangegeven werd dat ik hem vandaag kon verwachten..) en dat ik kan kiezen uit een ander montuur of hetzelfde montuur in een andere kleur. Dit vind ik niet erg netjes aangezien het hun schuld is dat de glazen niet goed zijn en ik gewoon de bril wil die ik besteld én al betaald heb.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 21-06-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!