Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9.1

1917 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Sem
cijfer 10

Positieve Punten
Hele duidelijke site en veel manieren om te achterhalen welke bril het beste past bij je gezicht. Je hebt veel keuze en je kan duidelijk aangeven welke sterkte je nodig hebt. De bril werd heel snel en netjes geleverd. 13 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie. De bril is prachtig. SUPER!

Verbeterpunten
Geen enkele. Ga zo door!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-05-2017


George
cijfer 10

Positieve Punten
Helemaal super, het kan dus echt!

Verbeterpunten
Houden zo!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 27-05-2017


Patricia
cijfer 10

Positieve Punten
Super snelle levering. Binnen 1 dag heb je je bril op sterkte binnen. De brillen die ik heb besteld zien er allemaal mooi en stevig uit! Ben er erg blij mee en dat voor maar 50 euro! Ik zou het zeker aanraden

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 27-05-2017


Customer
cijfer 5

Verbeterpunten
Zorg dat de brillen niet na 1 maand stuk gaan

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 13-05-2017


Ami
cijfer 10

Positieve Punten
CEO bril besteld op sterkte. Love it! Super snelle levering en heel vlot geholpen door de klantenservice.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 10-05-2017


Demi
cijfer 3

Positieve Punten
goede snelle service en brillen van goede kwaliteit.

Verbeterpunten
Ik heb een bril met de hele verkeerde sterkte binnen gekregen namelijk -2. Ik heb +0,5 doorgegeven. Na 3 maanden kwam ik daar pas achter en was het te laat om hem terug te sturen. Via de mail contact opgenomen en alles uitgelegd en geen oplossing. Na deze review ( nu aangepast) is er contact opgenomen en is het opgelost. Top!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 07-05-2017


Ivana
cijfer 9

Positieve Punten
Betaalbare leuke brillen en snelle levering

Verbeterpunten
Ik hoop dat er grote ronde glazen brillen komen van titanium zou echt super blij daarmee zijn

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 06-05-2017


Francis
cijfer 9

Positieve Punten
Goede kwaliteit en betaalbaar. Super snelle levering. Mooi en netjes verpakt en verzonden.

Verbeterpunten
De keuze voor een harde brillenkoker erbij in plaats van een zakje. Ik mis nog een optie voor accessoires bijvoorbeeld; silicone neuspad plakkertjes en brillenkokers. Ik ben nu naar de brillenzaak hier in het centrum geweest voor silicone neus pad plakkertjes omdat de bril te laag op mijn neus zat en van mijn neus afgleed.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 05-05-2017


Kelly
cijfer 9

Positieve Punten
Ik heb gister mijn bestelling geplaatst en vandaag al binnengekregen!. Ik ben zéér tevreden met mijn bril. Ik had een verkeerd PD ingevuld en heb hun 18:30u gemaild en zij hebben dit direct alsnog aangepast. Heel goed en betrouwbaar bedrijf. Zal later nog een keer een montuur met bijbehorende sterkte bestellen.

Verbeterpunten
Later meer modellen plaatsen. Beetje wennen aan de blauwe coating voor de beeldscherm verder is het inderdaad fijn als je hele dag achter het scherm zit.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 04-05-2017


Customer
cijfer 5

Positieve Punten
Kwaliteit is gezien de prijs prima, al viel de kleur van mijn laatst bestelde zonnebril me wel een beetje tegen (te blauw en te licht).

Verbeterpunten
Charlie Temple lijkt de laatste tijd (gezien de recente negatieve beoordelingen) behoorlijk wat steken te laten vallen. Kunnen ze het niet meer aan? Ik weet het niet, maar helaas heb ik met mijn laatste bestelling ook gedoe gehad. DHL levert de bestellingen en dat bedrijf heeft echt de slechtste bezorgers. Pakje zou geleverd zijn, maar bleek uiteindelijk zoek. Ik heb prima contact gehad met de klantenservice, niets op aan te merken, maar een gedoe was het wel. Uiteindelijk is de bestelling opnieuw verzonden. Ik raad ze aan om zo snel mogelijk voor een betere pakketbezorger te kiezen. Wat mij betreft gooien ze een paar euro bovenop de prijs van hun brillen en kiezen ze voor PostNL of DPD. Ze mogen hun Magento shop ook wel eens flink onderhanden nemen. Eerder gebruikte sterktes worden niet opgeslagen, status van de order klopt niet. Ben ik bezig met bestellen dan lijkt de bestelling niet correct in mijn winkelmandje te komen - of is deze ineens verdwenen. Het mag allemaal wel wat gebruiksvriendelijker. Ik twijfel echt of ik ze nog een kans geef.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 04-05-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!