Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9.1

1888 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Tiffany
cijfer 8

Positieve Punten
Goedkope kwalitatief goede brillen en service.

Verbeterpunten
Het zou handig zijn als jullie een fysiek servicepunt zouden hebben waar men langs kan komen om bijv. een oogmeting te doen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 24-04-2017


Stefan Koomen
cijfer 10

Positieve Punten
weer uitstekende service, extra controle door de medewerker op fouten (ik had per ongeluk verkeerde waarde ingevoerd) wat verraadt dat ze echt vakmensen aan het werk hebben. Verzending en verpakking uitstekend. Prima stevig montuur.

Verbeterpunten
meer keuze in niet-ronde modellen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 23-04-2017


Ruben
cijfer 9

Positieve Punten
Duidelijke website, scherpe prijzen, eenvoudig bestellen (bril op sterkte), snelle levering en mooie bril. Virtueel passen werkt goed. Helaas niet op een smartphone of tablet. Anders een vijf sterren boordeling

Verbeterpunten
Virtueel passen op smartphone en tablet order status op mijn account klopt niet..

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 22-04-2017


Jacqueline
cijfer 6

Positieve Punten
Ik ben zeker te vrede dat de bril super snel geleverd is, ook is het erg makkelijk om de oogmetingen door te sturen dmv een foto.

Verbeterpunten
Echter ben ik niet blij met de ontspiegeling, voor mijn gevoel is er weinig ontspiegeling toegepast. Ook zou het makkelijk zijn als je eerder een bril besteld hebt dat de oogmetingen worden opgeslagen op je account.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 22-04-2017


Ina
cijfer 10

Positieve Punten
Goede en snelle service. Perfecte kwaliteit. Eenvoudige website zodat het bestellen ook makkelijk gaat

Verbeterpunten
Ik had net een nieuwe bril aangekocht maar hoek om je anders aan je meting. Is wel handig dat jullie daarin ook adviseren

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 22-04-2017


Customer
cijfer 10

Positieve Punten
Gemak, snel. Je krijgt wat je bestelt!

Verbeterpunten
Geen tips op dit moment

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 22-04-2017


Lilian
cijfer 9

Positieve Punten
Heel vriendelijke en snelle service. Vragen aan klantenservice worden telefonisch snel beantwoord.

Verbeterpunten
Bij de keuze voor een zonnebril met multifocale glazen was het mij eerst niet duidelijk dat er nog meer keuzehandelingen volgden voor de bestelling rond was. Daardoor veronderstelde ik dat het gecrashed was. Misschien duidelijker aangeven met 'volgende stap'?

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 21-04-2017


Erik
cijfer 10

Positieve Punten
Naast de steeds ruimere keus aan monturen, een service waar een hoop bedrijven een voorbeeld aan zouden moeten nemen. Prijs/kwaliteit verhouding is ronduit belachelijk in de meest positieve vorm. Als voorbeeld een bril zoals ik 'm wil hebben ben ik normaal tussen de €400 en de €600 kwijt, bij Charlie Temple maar €55!!! En nee, dit is geen tikfout.€55!! Vooral het persoonlijke contact met de klant had wat mij betreft zes sterren mogen krijgen!!

Verbeterpunten
Ik zou ik niet zijn als ik niks te zeuren had. De internetpagina is wel wat traag, en de virtuele paskamer laat wat te wensen over.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-04-2017


Gabrielle
cijfer 9

Positieve Punten
Goede service, mooie bril!!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 19-04-2017


Kevin
cijfer 10

Positieve Punten
Goede service, retourneren mogelijk, goede kwaliteit.

Verbeterpunten
Breder assortiment

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 17-04-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!