op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9

1220 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Linda
cijfer 10

Positieve Punten
Prachtig en stevig montuur ontvangen! Bril is zelfs steviger dan mijn bijna 4 keer zo dure bril van de opticien. De bril is makkelijk zelf af te stellen en ook de glazen zijn hartstikke goed. Super ook, dat ik hem de volgende dag al in huis had!

Verbeterpunten
-

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 11-11-2017


Ellen
cijfer 7

Positieve Punten
Superblij met de brillen die zij leveren, zitten goed, goede glazen en modellen goed afgesteld.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 30-10-2017


Hugo
cijfer 2

Positieve Punten
Mooie brillen en snelle levering

Verbeterpunten
Oneerlijke communicatie! Wel communiceren dat ze alle sterktes maken, maar na bestelling krijg je een mailtje dat ze boven een cilinder van 4 geen glazen maken. Passen de communicatie er gewoon niet op aan, erg jammer!

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 12-11-2017


Petra Koster van Rijsinge
cijfer 10

Positieve Punten
Hele goede service Ik had niet goed opgelet en Charlie regelde het prima!

Verbeterpunten
De mogelijkheid om een harde brillenkoker erbij te bestellen lijkt mij fijn.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-10-2017


Judith Peeters
cijfer 10

Positieve Punten
Goede service! Prettige benadering, snelle reacties en hele mooie prima brillen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 18-10-2017


Customer
cijfer 3

Verbeterpunten
Helemaal niet tevreden van de verzending.. Volgende dag in huis? Ik heb hem zondagnacht besteld.. Hij zou vandaag in huis zijn.. Na veel rond getelefoneer.. zal ik hem pas woensdag of donderdag ontvangen indien ik thuis ben anders zal het naar een afhaalpunt gaan en dan ik het pas vrijdag of zaterdag ophalen.. Dit is rond uit geen service. Als iets niet haalbaar is het ook zeker niet beloven of vermelden. Indien er een langere termijn vermeld staat zeker mee akkoord maar dit is niet het geval ik heb hem net besteld omdat ik zo snel zou ontvangen.. Nu heb ik hier dus nog niets aan. zeer spijtig wel!

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 31-10-2017


anita
cijfer 10

Positieve Punten
leuke brillen voor een leuke prijs en je word goed geholpen ook aan de telefoon

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 17-10-2017


Rob
cijfer 5

Positieve Punten
Snelheid, prijs

Verbeterpunten
Het scherpe deel voor veraf kijken van mijn multi-focale bril is zo klein en zit zo hoog, dat ik mijn hoofd heel veel moet bewegen om scherp te kunnen zien. Autorijden met deze bril is een ramp. Ik had NB mijn vorige recept gescanned.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 30-10-2017


Willem
cijfer 10

Positieve Punten
Snel, goede kwaliteit en zeer scherp geprijsd! Nu al 4 brillen gekocht!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 16-10-2017


Yvonne
cijfer 10

Positieve Punten
Geweldige prijs voor een geweldig product! Mooie bril, stevig en zit uitstekend.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 15-10-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!