Vandaag voor 18:00 UUR Besteld, Morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

ervaringen charlie temple

onafhankelijk in samenwerking met het
thuiswinkel keurmerk & kiyoh

charlie temple beoordelingen

Onafhankeliijk verzameld door Thuiswinkel.org & Kiyoh Klantbeoordelingen

cijfer

9.1

1923 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over Charlie Temple


Suzanne
cijfer 10

Positieve Punten
Na 3 eerder bestelde brillen bij CT, nu een zonnebril op sterkte besteld. En wederom helemaal top! Binnen 2 dagen had ik de bril al in huis. Op naar de volgende bril

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 21-06-2017


Customer
cijfer 10

Positieve Punten
Zeer snelle levering Goede kwaliteit prijs verhouding Eventuele fouten worden snel en goed opgelost Aan iedereen aan te raden!

Verbeterpunten
-

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 12-06-2017


Lobke
cijfer 4

Positieve Punten
Mooie brillen voor een goede prijs

Verbeterpunten
Ik heb op 24-5 een bestelling geplaatst voor een bril. Toen ik de bril binnen kreeg bleek de sterkte niet goed te zijn. Ik mocht de bril retour sturen en daarna bleek dat ze een fout hadden gemaakt en het glas inderdaad niet de goede sterkte had. Ze gingen ermee aan de slag. Nu kreeg ik gister een mail (6juni) dat ze aan de slag gingen met mijn bril en ik mijn bril vandaag waarschijnlijk kon verwachten. Ik krijg net een mail dat mijn montuur niet meer op voorraad is (terwijl gister aangegeven werd dat ik hem vandaag kon verwachten..) en dat ik kan kiezen uit een ander montuur of hetzelfde montuur in een andere kleur. Dit vind ik niet erg netjes aangezien het hun schuld is dat de glazen niet goed zijn en ik gewoon de bril wil die ik besteld én al betaald heb.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 07-06-2017


Marc
cijfer 9

Positieve Punten
Omdat ik een sterke cilinder afwijking heb was ik bij de opticien altijd aangewezen op de duurste glazen (€140 per glas). Daar kwam de prijs van het montuur nog bovenop. Bij Charlie Temple is de meerprijs maar €30 (totaal). Twee weken geleden eerst een zonnebril geprobeerd. Levertijd was iets langer (7 dagen vanwege afwijkende sterkte). Montuur paste perfect, en ik merk 0 verschil tussen de dure glazen van de opticien, en die van CT. Geweldig dus! Sindsdien nog twee brillen besteld, waarvan een uit de signature collection. Levering was binnen 1 werkdag! De signature collection brillen hebben geavanceerdere scharnieren (met vering). De kleine meerprijs zeker waard. Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen (heb de brillen pas twee weken in bezit), maar mijn eerste indruk: Geweldig! Heb ook nog kort contact gehad met de klantenservice omdat ik een vraag had over het invullen van het recept. Ik werd zeer snel en uiterst vriendelijk geholpen. Mijn complimenten! Ongelofelijk wat een service je krijgt voor een super scherpe prijs. Er werden niet eens extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van Paypal. Voor mij nooit meer een merkmontuur van de opticien voor €600.

Verbeterpunten
Ondanks dat ik een account heb aangemaakt bij de eerste bestelling, moest ik bij de tweede en derde bestelling wederom de sterkte van mijn glazen doorgeven. Het zou prettig zijn als deze gegevens aan mijn account gekoppeld zouden kunnen worden. Verder was de kleur van een van de monturen (smokey oxford blue) in werkelijkheid donkerder dan de kleurindicator op de site doet vermoeden. Geen probleem voor mij, maar wel iets om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een kleur.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 07-06-2017


Marieke
cijfer 10

Positieve Punten
2 nieuwe brillen hier besteld, heel erg blij mee! Helaas kwam ik pas achter deze site nadat ik voor 200 euro een bril had besteld bij de opticien. Nu 2 extra brillen er bij voor de afwisseling, word wel een beetje hebberig van al die leuke brillen! Videos met het model bril zijn top!

Verbeterpunten
Harde brillenkoker zou handig zijn voor een paar euro extra, neem nooit een bril mee in een zakje. En de paskamer of fotos van de verschillende kleuren brillen zodat je in ieder geval weet hoe de kleur en model op een persoon staat.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 03-06-2017


Gerard
cijfer 4

Positieve Punten
Nette website en overzichtelijke prijsopbouw tijdens de bestelling.

Verbeterpunten
Stop met varifocale brillen. Dit product kan je niet perfect maken zonder de gebruiker met bril op te zien. De aan mij geleverde bril heeft hierdoor na een tweede poging om deze te optimaliseren nu slechts de functie van reservebril. Raar dat je retourkosten zelf moet betalen, de geprinte factuur moet bijvoegen (beetje dom) en niets hoort over wat ze na het retourneren gaan doen. Je bril wordt plotseling opnieuw geleverd zonder enige toelichting of er iets is aangepast en zonder hernieuwde proefperiode.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 30-05-2017


Sem
cijfer 10

Positieve Punten
Hele duidelijke site en veel manieren om te achterhalen welke bril het beste past bij je gezicht. Je hebt veel keuze en je kan duidelijk aangeven welke sterkte je nodig hebt. De bril werd heel snel en netjes geleverd. 13 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie. De bril is prachtig. SUPER!

Verbeterpunten
Geen enkele. Ga zo door!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-05-2017


George
cijfer 10

Positieve Punten
Helemaal super, het kan dus echt!

Verbeterpunten
Houden zo!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 27-05-2017


Patricia
cijfer 10

Positieve Punten
Super snelle levering. Binnen 1 dag heb je je bril op sterkte binnen. De brillen die ik heb besteld zien er allemaal mooi en stevig uit! Ben er erg blij mee en dat voor maar 50 euro! Ik zou het zeker aanraden

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 27-05-2017


Linda
cijfer 4

Positieve Punten
Goede kwaliteit bril

Verbeterpunten
In plaats van de afgesproken levertijd van 3 werkdagen kwam mijn bril 1 maand later. Daarnaast werd ik, ondanks dit diverse keren gevraagd te hebben (met beloftes terug), niet op de hoogte gesteld van de status van mijn bril.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 26-05-2017

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!