op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.57/5

6659 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Top

20-03-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
De bril die ik heb laten maken bij een opticien zit wel beter en steviger, maar daar zit ook een heel ander prijskaartje aan (lees: die kostte meer dan het vierdubbele tov die van Charlie temple). Ik had de bril binnen 2 dagen in huis en de virtuele paskamer gaf een behoorlijk goed idee van hoe de bril zou staan. Voor dit bedrag kun je makkelijk een paar leuke hippe extra brillen erbij kopen

20-03-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
joe

20-03-2019


Michelle
cijfer
4.3
/5

Toelichting
Hele goede prijs-kwaliteit Prettige en snelle service Zeker aan te raden, goed merk :)

20-03-2019


Customer
cijfer
3.7
/5

Toelichting
Goede prijs kwaliteit verhouding

20-03-2019


Anja
cijfer
4
/5

Toelichting
Dit is de 3de bril die ik van Charlie Temple mocht ontvangen goede service en fijn dat ik op de hoogte werd gehouden waar De bril was de opzetzonnebril valt tegen Lastig te bevestigen en te verwijderen

20-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Top

20-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Dikke prima

20-03-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Top

20-03-2019


Customer
cijfer
3
/5

Toelichting
Helaas is de eerste bestelling nooit geleverd door de koeriersdienst. Klantenservice heeft na een week wachten op of het pakje nog op zou duiken netjes een nieuwe bril gestuurd. Bril is prima, maar basis raad ik af: ontspiegeling is wel hard nodig bijvoorbeeld. Verder is afstellen heel moeilijk met een 'plastic' montuur dus hij zakt af maar voor een reserve bril is dit niet heel erg

20-03-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!