op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.54/5

2871 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
3
/5

Toelichting
nee

16-11-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Snelle service,goede prijs-kwaliteitverhouding . Zeer tevreden.

16-11-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Doen wat zij beloven

16-11-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Super

16-11-2018


Amanda
cijfer
5
/5

Toelichting
Super snel geleverd en bril bevalt prima. Wat mij betreft een dikke tien,

16-11-2018


Customer
cijfer
1.7
/5

Toelichting
Glazen zwart besteld waren blauw

16-11-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Al vaker bril besteld, altijd goed.

16-11-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Experience was great, friendly helpful staff

16-11-2018


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Alleen maar lof, erg geslaagd

16-11-2018


Customer
cijfer
3
/5

Toelichting
Ik ben erg blij met mijn bril Het was alleen jammer dat er duidelijk geadverteerd wordt vóór 18u besteld morgen in huis, ik heb zelfs nog gebeld met charly tempel om te vragen of dit ook geld voor de vrijdag. Helaas was dit bij mij uiteindelijk niet het geval. 4 dagen later pas en wel de hele zaterdag gewacht.

16-11-2018


Michel
cijfer
6
/10

Positieve Punten
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Verbeterpunten
Slechte communicatie na bestelling. Levertijd was langer als geadverteerd op de site en bij de bestelling.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 04-09-2018


Monique
cijfer
10
/10

Positieve Punten
Geweldige service! Doordat DHL een fout had gemaakt in de levering en het onduidelijk was wanneer ik mijn nieuwe bril zou ontvangen, heeft Charlie Temple mijn bril opnieuw in de productie gedaan, zodat ik deze nog op tijd zou ontvangen voor mijn vakantie! De verlate levering van DHL kon ik dan retour zenden, wanneer ik deze zou ontvangen.. Heel fijn! Ik waardeer de attente reactie van Charlie Temple en ben ook nog eens erg blij met mn bril! :)

Verbeterpunten
Geen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 01-09-2018


Customer
cijfer
9
/10

Positieve Punten
Nu een lichte bril gekocht, de titanium, en een adequate oplossing voor mijn probleem, snel afgehandeld. Ik heb nu al 4 multifocale brillen van Charlie. Ook mijn zoon van 15 is blij met zijn bril die hij naast de contactlenzen gebruikt.

Verbeterpunten
levertijd van 7-8 werkdagen voor multifocaal klinkt als (bijna) 2 weken. Best lang!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 20-08-2018


Fred
cijfer
7
/10

Positieve Punten
de bril past uitstekend en heeft precies de goede sterkte.

Verbeterpunten
Bril voor 25 euro is een lokkertje. Wil je het goed voor elkaar hebben, en een leuk montuur, dan ben je zeker 60 euro kwijt. Nogsteeds erg goedkoop, maar klinkt toch anders.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 13-08-2018


John
cijfer
10
/10

Positieve Punten
Alle beloftes maken ze waar. Goeie kwaliteit brillen en glazen, spotgoedkoop en idd binnen één dag geleverd. M'n tweede bril werd door DHL bij de buren afgeleverd maar geen briefje dus ik wist niet welke buren, niemand had wat ontvangen. Mailtje naar Charlie Temple en dezelfde dag al mailtje terug nadat ze contact hadden opgenomen met DHL met het nummer vd buren.

Verbeterpunten
Ga zo door !

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 11-08-2018


Customer
cijfer
10
/10

Positieve Punten
Snelle levering, goede en snelle oplossing van problemen.

Verbeterpunten
Op de website ook mogelijk maken de brilmonturen op maat te sorteren

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 10-08-2018


Customer
cijfer
5
/10

Positieve Punten
Goede service wat betreft retouren en geld terug.

Verbeterpunten
Ik kreeg een bril thuis waarvan het montuur beschadigd was. Vervolgens heb ik dit aangegeven in een mail en kreeg ik een retournummer zodat ik de bril kon retourneren. Ik had aangegeven dat ik de bril wilde retourneren en dat hij beschadigd was. Ik kreeg behalve de mail met het retournummer geen reactie op mijn verhaal over de beschadiging. Maar ik kreeg wél ongevraagd een nieuw exemplaar van de bril opgestuurd. Aan de ene kant een goede service, maar ik had er geen behoefte aan. Want ik wilde de bril sowieso niet, ookal was hij niet beschadigd. Ik heb wel netjes mijn verzendkosten vergoed gekregen en uiteindelijk ook het bedrag van de bril (die ik dus eerst een tweede keer moest terugsturen naar Charlie Temple). Wat verder verbeterd kan is de klantenservice. De telefoon wordt snel opgenomen maar de medewerk(st)ers die ik aan de lijn had, waren niet zo snugger. Ik moest hén uitleggen waarom ik nog geld terug kreeg in plaats van dat zij mij hielpen. Het is wel geregeld uiteindelijk. Maar ik vond ze wat ongeïnteresseerd over komen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 22-08-2018


Alice Lim
cijfer
6
/10

Positieve Punten
snelle levering van bestelling

Verbeterpunten
retourzending omdat bril niet de oplossing was, maar behandeling van oogarts noodzakelijk was. Daarna niets meer vernomen, dus ook geen beloofde terugbetaling

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 08-08-2018


Noa
cijfer
10
/10

Positieve Punten
Had verkeerde bril besteld, maar kon gratis en voor niks makkelijk omruilen. Super fijn!

Verbeterpunten
Met het terugsturen duurde het wat langer dan verwacht met de bevestiging. Na een mailtje te hebben gestuurd werd alles correct afgehandeld.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 03-08-2018


Luke
cijfer
6
/10

Positieve Punten
Snel geleverd Mooie website

Verbeterpunten
"You get what you pay for" komt goed in de buurt bij Charlie. Kwaliteit is niet denderend. Mijn bril voelt redelijk aan en de bril van mijn moeder heeft erg veel krassen na twee maanden. Verder is haar coating laag aan het loslaten. Maarja, brilletje kost 40euro... En retour kosten zijn gewoon voor eigen rekening. Vind dat erg jammer want een bril online kopen is gewoon zeer lastig. Als consument betaal je snel 6/8euro voor een retour zending terwijl bedrijven dat kunnen regelen voor 3/4 euro of zelfs minder. Misschien een tip door klanten 3 euro extra te laten afrekenen (optie) en dan een retour sticker mee leveren. Win-win geval. Mocht de klant blij zijn dan hebben jullie 3euro extra verdiend en mocht de klant willen retourneren dan betalen ze niet de volle mep. Ik bewaar mijn bril nu als reserve bril voor nood.

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 03-08-2018

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!