op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

KLANTERVARINGEN CHARLIE TEMPLE

ONAFHANKELIJK VERZAMELD
DOOR THUISWINKEL WAARBORG & KIYOH

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

cijfer

8.7

4822 Beoordelingen

De beste bril voor de beste prijs! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & Kiyoh onafhankelijke beoordelingen verzamelen en we delen de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER CHARLIE TEMPLE


Marcel
cijfer 9

Positieve Punten
Snelle levering Mooie varifocus zonnebril

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 05-07-2018


Customer
cijfer 8

Positieve Punten
Tot nu toe helemaal tevreden over de bril!

Verbeterpunten
Een beetje vertraging bij de levering door bpost.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 02-07-2018


hans
cijfer 9

Positieve Punten
prijs, communicatie en levertijd uitstekend.

Verbeterpunten
meer keuze mogelijk heden voor metalen monturen cq met brede neusbrug

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 01-07-2018


marga burlet
cijfer 6

Positieve Punten
klantvriendelijk professioneel

Verbeterpunten
kwaliteit; mijn bril mist nu al een schroef zodat de arm al eraf is

Ik beveel dit bedrijf aan: Nvt 29-06-2018


Iris
cijfer 10

Positieve Punten
Ik ben erg tevreden met de bril - het was even wennen wat normaal is voor een multifocale bril, maar het ging al snel goed, ik ben tevreden over het uitzicht en de kleur van het montuur, het is ook stabiel en sterk!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-06-2018


Tina
cijfer 10

Positieve Punten
Vlotte communicatie, soms wat langer wachten als verwacht maar nog steeds snel!

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-06-2018


Maria
cijfer 10

Positieve Punten
Goede communicatie over de voortgang en extra informatie die men nodig had om mn zomn bril te kunnen maken. Zonnebril (miltifocaal) is zeer vriendelijk geprijsd en van zeer goede kwaliteit en ik durf zelfs te beweren dat ik hier scherper mee zie dan met mijn gewone bril. Ik overweeg ook nog een extra gewone bril te bestellen.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-06-2018


Orlanda
cijfer 10

Positieve Punten
Duidelijke omschrijving, goede prijzen, goede kwaliteit. Ik heb al 2 keer brillen besteld bij Charlie Temple. Een bril voor veraf en 2 zonmebrillen op sterkte. Bril was volgende dag in huis en de zonnebrillen na 2 dagen want dit duurt iets langer. Bij de opticien ben je meestal rond de 200 euro of zelfs meer kwijt voor een bril en moet je meestal 1 week wachten voordat je het kan ophalen. Bij Charlie Temple bespaar je heel veel geld!

Verbeterpunten
Een (verlang) lijstje waar je monturen op kan slaan

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-06-2018


Yvonne
cijfer 10

Positieve Punten
Top, snelle levering, blij met m’n zonnebril op sterkte

Verbeterpunten
Geen

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-06-2018


Marck bakker
cijfer 10

Positieve Punten
Snel en goedkoop.

Ik beveel dit bedrijf aan: Ja 28-06-2018

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!