op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

Alle Brillen Inclusief kwaliteitsglazen Op Sterkte

Bel 020-4040 000 Voor Gratis Advies

Klantervaringen Charlie Temple

Onafhankelijk verzameld

Wat zeggen onze klanten over ons?

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten met onze brillen en service

Uitstekend

4.56/5

4623 Beoordelingen

cijfer

8.7/10

5130 Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Charlie Temple


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Snel en goedkoop, ik heb het al aanbevolen aan collega's

21-01-2019


Hans
cijfer
5
/5

Toelichting
snelle levering,perfecte kwaliteit

21-01-2019


Kees
cijfer
3.3
/5

Toelichting
Bril was krom en stond scheef. Doordat ik de bril direct nodig had heb ik geen contact gehad met charlietemple. Los daarvan was het een leuke bril en zou zeker normaals hier een bril kopen

21-01-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
goede kwaliteit ,montuur en glazen

21-01-2019


Rosanne
cijfer
5
/5

Toelichting
Super mooie, goede bril Super snelle levering en ik werd daarover goed op de hoogte gehouden In 1 woord fantastisch

21-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Zoals gewoonlijk weer een uitstekende service en een gaaf montuur.

21-01-2019


Customer
cijfer
5
/5

Toelichting
Heb ik al gedaan

21-01-2019


Customer
cijfer
4.7
/5

Toelichting
Geen opmerkingen

21-01-2019


Customer
cijfer
4
/5

Toelichting
Snelle levering. Mooi montuur. Helemaal blij met mijn nieuwe bril.

21-01-2019


M.
cijfer
2
/5

Toelichting
Bril besteld, glazen waren prima maar pootjes van het montuur stonden naar buiten en daardoor was het veel te wijd bij de oren. Kon het retourneren (op eigen kosten), en er zou een nieuw montuur worden ingezet. Kreeg echter hetzelfde montuur waar overduidelijk wat aan gebogen en gesjord was, want de pootjes stonden nu zo uit z'n verband dat de bril ook scheef staat en nog steeds net zo wijd is.

21-01-2019

veelgestelde vragen

Wat kost een bril bij Charlie Temple?

Alle brillen bij ons zijn inclusief glazen op sterkte, of zonder sterkte als je dat wil. Een bril of zonnebril is dus zo besteld! We bieden de keus uit de volgende brillen:

Kunststof brillen voor 9,99
Handgemaakte brillen voor 25,-
Signature Collection brillen vanaf 38,-

Wat voor een garantie zit er op de bril?

Op al onze brillen geven we een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En op de bril zelf 2 jaar garantie.

Wat is de levertijd van jullie brillen?

Voor brillen met transparant glas geldt: vandaag besteld, morgen in huis! Tijdens het bestellen update de levertijd automatisch zodat je weet hoe lang het duurt.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer informatie!